Σχετικά

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Η ιδέα για την εκπαιδευτική πλατφόρμα Bees For Kids άρχισε να γεννιέται το 2017, μέσα από συζητήσεις με γονείς και την προτροπή τους για τη δημιουργία μιας τέτοιας βάσης, η οποία θα παρείχε βοήθεια και ενημερωτικό υλικό για τη διαπαιδαγώγηση των παιδιών. Το 2020 ήταν το έτος υλοποίησης αυτής της ιδέας, με την εκπαιδευτική πλατφόρμα Bees For Kids να απευθύνεται σε γονείς με μικρά παιδιά, αλλά και σε εκπαιδευτικούς νηπιαγωγείων και παιδοκομικών σταθμών.

Ο στόχος μας παραμένει πάντα κοινός με αυτόν των γονέων: να προσφέρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για την ανατροφή των παιδιών, τόσο σε οικογενειακό όσο και σε σχολικό πλαίσιο.

ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ

  • Προσφέρουμε πλούσιο υλικό, με εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες για το σπίτι αλλά και το σχολείο.
  • Παρέχουμε συμβουλές και λύσεις σε καθημερινά προβλήματα ή δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε όλοι με τα παιδιά, είτε σαν γονείς, είτε σαν εκπαιδευτικοί.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ

  • Διαθέτουμε πολύχρονη εμπειρία σε όλα τα θέματα που αφορούν παιδιά ηλικίας 0-5 ετών.
  • Τα τελευταία 10 χρόνια οι γονείς μας εμπιστεύονται ό,τι πολυτιμότερο έχουν στη ζωή τους… τα παιδιά τους.
  • Τα μέλη μας αυξάνονται συνεχώς, δείχνοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο έργο μας.
  • Λειτουργούμε πάντα σα να είμαστε ένα με την οικογένεια σας, συμμεριζόμενοι τις ανησυχίες και τις καθημερινές δυσκολίες που αντιμετωπίζετε στην ανατροφή των παιδιών σας.

ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Ονομάζομαι Μαρία Κρίδη και είμαι πτυχιούχος Νηπιαγωγός (Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, 2005-2009). Ξεκίνησα να εργάζομαι με μικρά παιδιά από το 2009, ενώ το 2011 ένα όνειρο ζωής έγινε πραγματικότητα με την ίδρυση του παιδοκομικού σταθμού Kids House Nursery School στη Λεμεσό.

Μέσω της εμπειρίας μου κατάφερα να συνθέσω ένα πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό, το οποίο είναι πλήρως εξειδικευμένο και συγκεντρωμένο ανά θεματολογία, και είμαι πλέον στην ευχάριστη θέση να το μοιραστώ με γονείς και συναδέλφους. Η αγάπη μου για τα παιδιά με ώθησε στη δημιουργία της εκπαιδευτικής αυτής πλατφόρμας, η οποία δρα βοηθητικά στην προσχολική εκπαιδευτική διαδικασία και στη συμβουλευτική.

Μαζί με μια ομάδα 6 εκπαιδευτικών και ένα ευρύ δίκτυο συνεργατών, μπορούμε να παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε γονείς και εκπαιδευτικούς.