Συχνές Ερωτήσεις

Με την καταβολή της συνδρομής αποκτάτε πρόσβαση σε ακόμα πιο εξειδικευμένο και ευρύ υλικό (άρθρα, μελέτες κτλ.), ως προς τη διαπαιδαγώγηση και συμβουλευτική των παιδιών σας.

Η συνδρομή κοστίζει 49€/ έτος, δηλαδή περίπου 4€ το μήνα!

Μην ανησυχείτε καθόλου για αυτό! Θα λαμβάνετε αυτόματη ενημέρωση με e-mail, 2 ημέρες πριν την ημερομηνία ανανέωσης.

Φυσικά! Υπάρχει κάτι καλύτερο από το να κάνουμε δώρα σε φίλους, και ειδικά που να διαρκούν 1 χρόνο; Εσείς απλά στέλνετε τα στοιχεία του/της φίλου/ης σας στο info@beesforkids.com και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για τις λεπτομέρειες!

  1. Μέσω Paypal στην ιστοσελίδα μας
  2. Με τραπεζικό έμβασμα στον παρακάτω λογαριασμό

Bank of Cyprus

Όνομα Δικαιούχου: Marias Kridi Kids House
Αριθμός Λογαριασμού: 357006617080
IBAN: CY92002001950000357006617080
BIC: BCYPCY2N

Από τη μέρα καταβολής του ποσού της συνδρομής, αυτή ισχύει για 365 ημέρες (1 χρόνο). Οπότε και ανανεώνεται σε ετήσια βάση.

Το υλικό που παρέχεται στους συνδρομητές της πλατφόρμας, προέρχεται από το άκρως καταρτισμένο προσωπικό μας και είναι αποτέλεσμα ενδελεχούς έρευνας. Η καταβολή του τυπικού αυτού ποσού βοηθά στη συνέχεια του έργου και στη διατήρηση της υψηλής ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Αυτή είναι η καλύτερη ερώτηση που θα μπορούσατε να κάνετε! Καθώς θέλουμε τη δική σας συμβολή στην πλατφόρμα, μπορείτε να στείλετε το θέμα που σας ενδιαφέρει για να το ερευνήσει η ομάδα μας και να επανέλθει το συντομότερο δυνατό. Η εκπαιδευτική πλατφόρμα Bees For Kids θέλουμε να εμπλουτίζεται συνεχώς με θέματα που θεωρείτε ενδιαφέροντα!